Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syntetisk dikt 2



Prydnad

Hästen sadlad,
sitta på,
titta då,
byxans gren besudlad
utav hästens hår.
De går,
rida lätt
på traditionsrikt sätt,
hästen gångar,
ekipaget gungar,
hej och hå,
timmar bakom tömmar,
baken ömmar,
hästen får sitt hö.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-22 09:04



Bookmark and Share


    Mim
En väldigt AKTIV dikt i rörelse, för att sedan AVSLUTA med ett lugn, som sätter punkt, på ett behagfullt sätt!
2020-06-24

    ej medlem längre
fint skrivet. måste ha varit en stor passionerad inspiration. jag har bara skrivit en sån här...
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP