Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Inget alls 4

Det ingenting,
den tomhet
som är grunden
för allt
finns inte, för inget finns inte.
Finns något?

logo för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-16 08:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

I ALLTET-intigheten-finns ALLT

ALLTET är kärlek....så nu är vi här för att först uppleva dess motsats...just för att sedan känna o utge vårt ursprungs källa...
Varande i kärlek!


Tack!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP