Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivet i en bok! Bokstoff! Att gå på djupet med!


När hjärtat delar sig, eller genomgår skärselden!

Ditt och mitt liv gick inte att förena längre!
Tänker på Per.
Tänker på Solveig.
Tänker på Maria, som jag aldrig mötte.
Och tänker på Maria, som blev resultatet av det hela!

Deras liv och mitt liv, beskrivet i en bok!




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim