Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EMPATISK BRIST

Ett ansikte,
ett namn,
en personlighet,
bland alla andra.

En hel värld ryms däri,
bland alla andras,
där var och en
lever i sin egen värld,
utan att se någon annans.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-02-07 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP