Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Nyårsfesten"

om Jordens existens var ett år
hade människan existerat
sen ungefär fem före midnatt på nyårsafton

och på en tid motsvarande några sekunder
håller vi på med en nyårsfest
där djävlarna dansar på borden

problemet är bara
att efter tolvslaget kommer det inget nytt år




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-07 17:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Undergångsprofeterna
har likheter med asketerna
genom att försaka
och inte livet smaka
tror man att man lyckan kan nå
genom att livets goda försmå.
Undergångsprofeterna har alltid funnits här
dom håller sin profetia kär
Men dom har alltid haft fel
men för oss andra livet och kärleken ler.

2020-02-09

  Kungskobran VIP
Allt kommer och går
även om ekvationen är svår
det är vårt ödes slut
vi har inget annat på lut
Vi strävar på
men kommer alltid slutet nå
det är inget att göra något åt
även om det känns svårt
Så lev och var glad
bevaka kärleken var dag
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP