Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilde i vind




Vågorna slår
Mot klippor i brus
Fyrtändarn går
Med ledande ljus

Vilde i vinden
Seglar ett skepp
Tår utmed kinden
Darrande läpp

Fyrtändarn vet
Vad fyrljuset gör
För ensam i livet
Ständigt utanför








Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-07 11:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken vacker liten pärla!
2020-02-11

  Lars Hedlin
En text som känns och berör starkt på djupet rakt in i hjärta och själ!
2020-02-09

  Gin83
Åh så fin
Drömsk och sagolik ton
Blir ganska visuell och stämningsfull
Berörande
Fantastiskt bra!
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem