Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så lätt att se/förstå


Äkta vara


Sanningen

Är alltid ren

Men uppfattas som oren

Av orena ögon




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-07 12:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag känner en person som kan tala sanning, bara att det låter som ren lögn. Inte illa alls. Samtidigt är ju 'sanning' en högst personlig tolkning. Men personen ifråga kan säga saker som 'Frankrike är ett land i Europa. Paris är Frankrikes huvudstad. I Paris står det ett torn som heter Eiffeltornet. Eiffeltornet besöks av såväl boende i Frankrike och mera utifrån komna. Allt sagt med en röst som inte direkt inbjuder till förtroende. Så din text, känns litet böjlig sådär... Tron är ett spel, men även en stark sak att ibland sätta sin lit till. Exempelvis att din text nog sätter sin prägel på envar läsare.
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST