Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag väcker minnen till liv


Var är du ?

Jag känner dig
i mitt hjärta

Långt borta
väntar du på mig

Du väntar på att
jag ska lyfta fram
din själ ur tystnaden
din glädje ur sorgen
ditt liv ur döden

När jag väcker minnen
till liv
i speglarna försvinner det
som inte finns

Inuti mina ögon
öppnar du frön




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 843 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2020-02-07 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande bildspråk mättat av känsla.
2020-02-13

  Solweig Jansson VIP
Vackert och innerligt !
2020-02-07

    ej medlem längre
Wow, förhoppningsfulla ord, indeed!!!!!
2020-02-07

    ej medlem längre
Du fångar en närhet som inte kan beskrivas, en öppning mellan hjärta, själ och sinnen. Så lir minnen påtagligt levande igen. Fin poesi!
2020-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker och känslig ordlös konversation när minnen vaknar. Dikten går direkt till hjärtat.
2020-02-07

  Koloristen
Väl skrivet om verkligheten om kommunikation utan ord mellan två förbundna själar. Betydelsefullt!
2020-02-07

  Kungskobran VIP
Så fint
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP