Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Den förlorade barnomsorgen"


DE CIVILISERADE KONCENTRATIONSLÄGREN

De civiliserade koncentrationslägren breder
ut sig i förorterna,där arbetslösa och ensamma
mödrar fastnat i bidragsfällorna medan barn
växa upp utan biologisk fadersgestalt.

Det är en ypperlig rekryteringsmiljö för krim-
inell skolning samtidigt som Bup passar på att
vingklippa dem med diagnoser och förslava
dem med legalt knark föreskrivet av kunniga
läkare i socialpsykologisk medicin,värdig
Mengele.

Socialantropologins mångfald av sociala
processers utveckling är snarare inveckling
och stagnation,där integrationen mer blivit
segregation.

De ekonomiska följderna av socialantropo-
logins felslut helgar inte medlen,genom
kriminalvård,psykvård och avvänjningskliniker.

Roten till det onda ligga djupare och den
kommer ingen åt genom att slipa lite på ytan.

När den blinda tron på allaslikavärde, övergivits
mot den klarsynthet allasolikavärde innebär att
med öppna ögon och empati inse faktum att
naturen begåvat olika etniciteter av homo sapiens
med olika värden och anlag,kanhända någonting
utvecklas,
och den enes barn är ju alltid mer värda än den
andres barn.

Någonting som redan på tidigt utvecklingsstadie
borde läras ut,är skillnaden mellan de heliga
könens outsläckliga lust och de omättliga magarnas
hunger samt de ensamma hjärtanas kärlekshunger,
så kanske fler barn kommer till världen av kärlek
och inte enbart djurisk instinkt.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-02-07 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP