Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimmans tid

Varje andetag andas höst nu

Dimman omsluter mitt hjärta

På samma sätt som den fördunklar

Höstens alla klara färger 

 

Jag hoppas solens strålar orkar

Tränga genom dimmans dunkel 

Tränga in i mitt hjärta 

Fylla mig och hösten med

Starka färger och glädje 

 

En höstönskan i dimmans tid




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-07 19:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om längtan.
2020-02-10

  Lars Hedlin
En fin text!
2020-02-09

  Millner VIP
Sjunga en sång, tralla en trall, nynna en låt som minner om sommarn!

Socker va?
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP