Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringens måleri

Måla en tavla i grå kontrast

Lägg på kärlekens färger rött och orange forma ett hjärta

som bankar och pulserar

Livet tankarna penslas på

ödmjukheten styrka mod strykes sakta över bilden

tillsammans blir det en gemenskap av drömmar

som stiftas fast och  så färgstark

hängande kvar på väggen i enkelhetens rum........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP