Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/ECUfp0I0XLs


VÄLKOMMEN IN I FLOCKIMMUNITETENS CORONAKRETS

Så ni är flockimmun ni?

-Drabbades påsken 2018
mitt under en dejt av
Covid 19, som inleddes
med ett vanligt förkylnings-
symptom av influensa
snuva,hosta,feber,
muskelvärk,trötthet och
huvudvärk.

Immunförsvar och inga
bakomliggande sjukdomar
tog mig ur viruset.

Däremot är jag flockallergiker,
men flockimmun,
så nu biter ingenting på mä,
inte ens en helflaska Vodka
få mä på fall,
för jag ha blive immun mot
precis allting,
till och med mig själv,
så immunare än så kan ingen bli.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2020-04-03 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP