Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Retorisk metodik" © Sten Wiking


PARTAX ZEUGMA

Den balans och rytm det står att finna
i sofismers idiom,
är den karaktäristiska eufemism som
inbjuder läsaren till en
gynnsammare läsupplevelse,
än den burdust oborstade kakofemis-
mens hypokritiska pejorativ.

~*~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2020-02-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP