Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stund i tiden



Längtan
ett fängelse
av ouppnådda
drömmar

omfamna nuet
det som
ständigt
pågår och förlöper
Det som i morgon
var igår

Håll det kärt
intill ditt hjärta
Lyssna på den tid som går

Dina andetag
hjärtslag
sinnesnärvaron
är blott
på besök

flyktigt
för att
försvinna
tyst
som en humla
från jordens yta




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-08 08:31



Bookmark and Share


  Classico VIP
Så fint! Älskar slutet!
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP