Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringsbehov


Det är vintervår
och jag sitter framför datorn

Sitter och står, går
omkring här i ett vakuum

Vem är du där bakom tv:ns ruta
att tala om för mig
vad jag behöver?

Behöver beröring
av vem
ingen här

Ingen där
Tomt






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-08 10:17



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Som ord betraktade ser Beröring & Behöver väldigt lika ut [påminner du mig om] men är ju ibland alltför åtskilda i verkligheten.

Bra beskrivet med "vintervår" istället för vårvinter!!

Allvarligt lekfullt med "ingen här - ingen där"...

[Man får väl ta media-rösterna som råd snarare än order - som någons försök att bedöma snarare än döma. Även om man redan vet bättre - ibland blir man överraskad hur dåligt man kände sig själv.]
2020-02-10

  Stisse
Stark text om det som borde vara vår födslorätt. Väcker sorg och vemod.
2020-02-09

  Lars Hedlin
Stark och känsloladdad..
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP