Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan alltid gå ut med hunden


en stilla undran

jag tittade
på mitt bankkonto

17 kronor kvar
förra veckan
handlade jag
för pantkvitton

undrar hur
Göran Persson gör




Fri vers av tom boreland
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-08 11:34

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  HelenaW
Hårt
2020-02-12

  överlevaren VIP
Slitsamt läge...
2020-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Är det verkligen han som är problemet?

2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland