Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsen över att Anton inte ringer och frågar hur det är med mug


Fjärilar

Tillfriskna
Bli frisk
Återställd
Må bra

Bara fokusera på de som bryr sig
Visar att de bryr sig
Visar

Glöm inte bort
Känslor är som fjärilar
Flyktiga och föränderliga
Fjärilar
Som fjärilar

Smärta
Sorg
I nästa stund glädje
Lycka och tacksamhet

Fjärilar
Från den ena blomman till den andra

Jag är allt
Sorg, glädje, kärlek, smärta, lycka, tacksamhet
Jag är allt
Och lite till




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-08 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP