Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och det skålar vi för.


Bilden av dig falnar


En god flaska vin och
mina glasögon sitter snett.

Mina tankar och
drömmar saknar sans och vett.

Tänker på alla
ingenting som du med glädje gett.

Ändå är du den
absolut vackraste jag någonsin sett.

Men i kväll
skålar jag i en stark och god sort.

För att bilden
av dig äntligen ska börja falna bort.





Fri vers (Fri form) av Whero
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-08 14:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan vara svårt att bli av med vissa bilder, men ibland måste det bli så för att man ska kunna gå vidare...
2020-02-22

  Mona Nordkvist VIP
Men minnet av känslan finns nog ändå kvar.
Fin text.
2020-02-13

  Maiah VIP
Bitterljuv känsla andas i din text
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero