Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGENMANSLAND

Om man tycker sig fastnat i en
gråzon,
där ingenting betyder någonting,
och ingenting säger någonting,
hoppar man bara på en buss,
flyg,tåg eller båt,
till någonting som säger
någonting.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-02-08 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP