Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDENS FARLIGASTE OLIGARK

Den amerikansk-Israeliske finansmannen
George Soros är den oligarkmafioso som
arbetar för ett inferno i Europa,vars syfte
är att skapa förvirring.

Soros krigsstrategier med sk fredlig
valuta få sin vilja igenom,bygger på
den diplomatiska kriminalitet som
inte är synbar.

Granskar man däremot hans förmåga
ekipera sig efter världsbankens finans-
iella klimat,finna man en bedragare
av stora mått,vilken är infiltratör och
kolaboratör i de flesta politiska ismer,
även fascismen.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-02-08 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP