Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett andetag bort

varje ögonblick

 

bygger vidare på 

 

ett tidigare ögonblick 

 

orden fångas i tidens evighet

 

bara ett andetag bort

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-08 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP