Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som skrevs i allvarlighetens hast en sen lördagskväll


Djupa Ord

Alkoholen sjunker mina sorger till Botten
Som ett ankare utan Båten

Kedjorna lossas men hjärnan tyglas
de onda tankarna ej längre synas

Kärleken försvinner
tankarna ej förnimmer




Fri vers (Fri form) av djupets
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-02-08 21:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sorger är simkunniga.
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

djupets

Senast publicerade
Djupa Ord
* Se alla