Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats i hjärtat

Det finns en plats i hjärtat 

Där all smärta bor

En plats som borde sakna dörrar

 

Men hur hårt vi än stänger den platsen

Hur många lås vi än sätter på smärtan

Så smiter den alltid ut ur sin borg

För smärtan har inga väggar

Den kommer och går som den vill

 

Ty så är det med livet

Glädje och sorg

Smärta eller lycka

De går från hjärta till hjärta 

Och alla lämnar de spår efter sig

Spår som gör oss till dem vi är




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-20 11:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
fint ordat om det svår
2020-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Livets upplevelser och erfarenheter formar oss till dem vi är.
Bra skrivet.
2020-02-21

  ULJO
Sorg och smärta kan lindring få
Kärleken den rätta då
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP