Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tysthet

Jag gråter mina tårar i tysthet 

Så att ingen annan hör

Till tonerna av ett stilla regn

Som slår mot ett rostande plåttak 

 

Men i djupet av mitt hjärta

Där ber jag att någon hörde

Hoppas att någon en dag ser

All den sorg jag i tysthet bär




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 09:10



Bookmark and Share


  den nakna poeten
Det är en tung börda att bära. Hoppas du kan hitta någon som verkligen ser och öppnar den dörren.
2020-02-27

  ULJO
Önskar dig det ljuset.
2020-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar en längtan efter någon som bryr sig om och som kan ge lite ljus i mörkret.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP