Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet & avundsjukan lyser i hennes svarta ögon

Lilla okloka demokrat tant Nancy Pelosi
nu försöker hon göra allt hon kan
för att ta bort sudda ut sin avskyvärda
handling under Trump's State of the Union Address
hennes ögon lyste av hat under tiden
hon rev sönder viktiga papper i stora bitar
nu får hon smaka på konsekvenserna
för sitt osmakliga beteende...
respekt för olika finns inte på kartan
det enda hon verkar äga är ett hjärta
av stål en hatisk själ som gormar av vrede
om hon inte får som hon vill & lite till..
hon klarar inte av att hon inte får stå i centrum
att Presidenten gick fri med ett stort leende ;))
att ledas av lögnens stjärna leder aldrig till seger
nederlag är alltid att vänta & nu står hon där
med kjolen nere istället för byxorna & får skämmas
inför omvärlden för vad hon gjort
man kan verkligen undra varför hon & hennes
parti är så full av hatiska budskap
de om någon skulle lära sig hur man
uppför sig bland folk & visa på godhet
respektfullhet tolerans & mycket ödmjukhet
inte konstigt att det inte finns någon framgång
inte många leende munnar där inte
för de fattar inte vad ärlighet är
sanningen motarbetas precis som här
den bespottas nervärderas
med hatiska kommentarer..
men en sak är då säker
det man sår får man skörda..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-09 07:50



Bookmark and Share


    lydriket
Bra text som väger upp vänsterliberala stormedia.

Trump har givit många arbetslösa i USA jobb och framtidstro. Det är kraft i de siffrorna.

Demokratrena är pressade. Det syns i deras minst sagt demonstrativa desperation.
2020-02-11

  Koloristen
Typo...hat *mot* oliktänkande...skall det vara såklart.
2020-02-09

  Koloristen
Hon måste ha lärt sig av somliga av våra regeringsledamoter. Deras hat oliktänkande stinker lång väg.
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP