Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är fantastiska skapelser unika blommor

Tänk om vi människor kunde inse
vilken fantastisk värld vi kunde få
om vi accepterade varandras olikheter..
jag kan inte vad du kan & du kan inte vad jag kan
men tillsammans bildar vi oändlighetens tavla
med färgsprakande nyanser utav alla de slag
vi är alla från början original men slutar
alltför ofta som kopior när vi lämnar jordelivet
alla är fantastiska skapelser unika blommor
många vissnar alltför tidigt utan möjlighet
att visa upp sin blomstring för världen..
ingen har valt sin hudfärg den har skaparen
bestämt innan vi såg dagens skarpa ljus
ingen väljer i vilket land man hamnar
det lilla barnet har inget val alls
att placera människoliv i fack
dömma ut håna förminska även hata
visar på en dårskap utan dess like
alla liv är viktiga alla färger









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-04 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP