Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR SUBSTANSLÖS ! ALLTSÅ FINNS HAN INTE.

De som har för vana att alltid tala "om"
men aldrig "med" den de talat "om"
skulle vid en journalistisk granskning
avslöjas som lögnare och vid rättslig
process åtalas för förtal.

Källor bör källsorteras som i sin tur
granskas,
för att kunna vederlägga dess fakta
på vetenskapliga urgrunder.

Falsifikationer komma därigenom
raderas som pseudovetenskapens
teoretiska hypoteser.

Gud är substanslös alltså finns han ej.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-02-09 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP