Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKEN - tanka

Morgonsol lyser

skitiga fönsterrutor

får uppmärksamhet

larmar hushållsassistent

släpp boken, tvätta oss nu!




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-11 18:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det händer lite nu och då...:-)))
2020-02-22

  Lars Hedlin
Ja alla skavanker kommer fram ..
2020-02-16

  Feliaxel VIP
Solskenets baksida som gör att man har lust att blunda
2020-02-13

  Boel Lindell
Vi är nog många som har fönster som tigger om att bli tvättade. Jag känner mig väldigt skyldig!
2020-02-11

  M.Eta
Det är det värsta med solen, den avslöjar för mycket!
2020-02-11

    Sefarge VIP
När Vårsolen börjar
skina efter vinterns
mörker tittar smuts
o fluglort pinsamt
fram?
;)

2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP