Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krigen är fjärran, freden kommer, klimatet väntar...


Tre Enighet!

Presidenterna Xi Jinping, Kina och Vladimir Putin,
Ryssland, Donald Trump, USA är definitivt klonade
och är nu endast 18 år gamla för samtal och ordning
i vår värld med fred, trygghet och mat på bordet.

De tre världs ledarna har avskaffat kärnvapnen. Det
är bara att rätta in sig i den nya världsordningen...
Klimatet kommer att lösas!

Tron på vår Allsmäktige, Skaparen är obligatorisk,
Guds hand har hörsammat människors böner och
styr tre enigheten för allas bästa.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-02-09 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje