Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara osynligheter med kraft !


’Vind’

 


 


Blås bort mig


vind över kungsÖ


vind över Lång Ö


vind stryker omkring


Tullen vid hornet


Öars stad ...


Blås mig någonstans.




Fri vers av danne //
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-09 13:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Vind är inspirerande.

"Vinden blåser vart den vill" sade Jesus. Ruach på hebr. En rogivande vind.
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //