Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barrskogsdoftande läkning

Väntande

Mörkare
i konturerna

Kan få stå
kvar därborta
intill stammen
och titta hitåt

Bryr mig
inte så mycket

Oavsett vad
Siluetten liknar

Raka stammar
Vajande kronor

Skogens väsen
kallar

Verkliga

Imaginära
Vänner
Fiender

Eller bara
ingenting
annat än skog

Det räcker
gott

Oavsett vad

Med
barrskogsdoftens
läkande förmåga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-09 14:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens positiva inverkan!
2020-02-10

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om närheten med skogens väsen.
2020-02-09

    ej medlem längre
I brist på skog kan man ta ett bad med tallbarrsdoftande skum ...
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP