Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012/03/31 at 08:29


Näringssången

 

Knoppande blommor

och en trädgårdsstol.

Blomman färgar sinnet till ro

och stolen ger kroppen vila.

Fågelsången är bedövande,

men upplevs som stillhet.

Ekorrarnas spring i benen

är tysta, snabba

och ger själen den näring som krävs.

Behövs för konstruktiv aktivitet.

Batterierna sinar aldrig

och fåglarna är för färggranna

för att hållas i bur.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-02-09 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP