Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012/05/28 at 08:34


Upplysningssången

 

Under ytan av ödets banala duk
frodas den existentiella influensan.

Giv mig upplysning
att kunna tyda budskapet
i den ännu oskrivna boken.

Det största av budskap är
där fördolt.

Enbart en given insikt
kan ge insyn och visdom
att tyda det.

Orden räcker inte till.

I solkatternas vattenglans
dansar stjärnorna samba
förmedlande, musik, skönhet
och lycka.

Sammanställt förmedlas budskapet
som en rebus.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2020-02-09 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP