Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012/06/23 at 07:27


Vindspelets sån

 

Följer musiken i vindspelet.

Hör en önskan om liv
och ser en känsla av kamp.

Tankarna spatserar på molnen
och förnimmer en gråt.

Lyckan härmar vinden
med sockerfärgade ord som i regnbågen.

Fiskar blommor i havets djup
och lyfter på hatten för en hårsmån av Lust
och känner ett Hopp.

Luktar mig tillbaka till verkligheten.

 

 




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2020-02-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP