Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min kära

...vill bara att du viskar. att du viskar morgonen till mig. när kvällen somnar in. och att du lovar att du har namnet längst in. säkrat och bortom. det stilla hjärtat.
liksom att du kan hålla dina oförmögna händer slutna och kvar. runt om mina drömmar. för jag behöver det. i landet av tomhet.
vår berättelse är redan tömd på ord och tankar. ändå skjuts vibraton som kanoner rakt ner i vidöppna själar. nu.

jag älskar. din skrud är lika het och blå, röd och glimrande. förståndslös. lika dansande, smekande, klämtande. naket, sprött och bergfast. som vid blomstervägen. ett tag till.

du vet, du smälter helvete och jord, himmel, min allraste käraste.
t o m mina händer tycks mindre än minnen numera. de är som vingar. som du.





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-23 00:38



Bookmark and Share


  PPQ
så fin text wow
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP