Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förtid

Nattens
drömväv
över
tidig tanke

Ännu
vaktande

morgons
brus

Orostid
är tiden
före

Tiden
innan
allt
syns ljust














Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-10 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP