Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅRSRINGAR, är inte alltid vad man tror!

På fingrarna hade hon jättemånga ringar.
Hon bytte aldrig ut dem,
utan fingrarnas sortiment,
Var just dem!
Ringarna, som hon hade om fingrarna,
på grund av hennes konstantitet...
Påminde hennes ringar, om årsringarna hos ett träd...
Hon åldrades,
Och hon kallade sina skötebarn, hennes ringar,
för hennes behag!
Precis som hos ett träd, åldrades ringarna med henne!




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-02-10 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim