Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena


Fotografierna
spridda på golvet

Årtalen blandas
Platser och tider
perioder

Hjärtat som begrundar
frågande

Sorterar minnen
trauman sinnen

Vaknar i gamla tider
Jag är på nytt född igen

Jag rider den där vildaste hästen
styr honom som jag vill

Då när mitt hjärta brann
då fanns hopp alltid

Efter den tidens fall
är det som att allt är stilla
kallt

Bak slöjan av rädsla
glöder jag än








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-10 09:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2020-02-16

  TrollTörnTrappan VIP
Både rum & tid blandas sannerligen.. bläddras ut & in ur högar... ju mer man har att se tillbaks på.... Hästen låter härlig - hoppas den låter sig styras till viss del, på nytt?!
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP