Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen vs kärleken

I tre år har jag satsat allt på kärleken
Mina vuxna barn
Behöver mig inte

Behöver mig inte?
Jag behöver dom för att vara hel

Dina djur behöver dig
Jag behöver mina barn

En ny utsikt från mitt fönster...




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP