Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtevärme





I mitt hjärta finns många andras
som är eller har varit viktiga i mitt liv

känner värme av de som slår
eftervärme av de som slutat slå.

känner glädje och tacksamhet
över att det inte är tomt och kallt.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-02-10 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...gott med värmen...
2020-02-22

  Lars Hedlin
Fint detta!
2020-02-16

  Flying Anna VIP
Vilken perfekt Alla hjärtans dag-text! Så bra komponerad och med ett så fint budskap. Fastnade för
"I mitt hjärta finns många andras" vilken vacker bild..
2020-02-14

  Feliaxel VIP
Skönt att det inte är tomt
2020-02-13

  lila fjäderblomman VIP
Fint så!
2020-02-12

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker och ömsint bild kring hur människor finns i våra hjärtan.
2020-02-11

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet, där kärlek och omtanke lyser i texten.
2020-02-10

  Niliboy
Det som sakta mognar fram är för mig å med lite fantasi glda hälsningar!
2020-02-10

    Birgersdotter VIP
Så hjärtligt sant
2020-02-10

  Maria Sundelin VIP
Fint om viktiga minnen
Kramar
2020-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du beskriver vad som finns i hjärtats kammare, att glädjas över. Tyvärr finns det många tomma hjärtan, av olika skäl.
2020-02-10

  Eva Helene VIP
Så vackert detta!
Och värmen sprids även till mig som läser, tack!
2020-02-10

  Blomma-Stjärna VIP
från hjärta till hjärta!
2020-02-10

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2020-02-10

  Ezmeralda VIP
Så fint beskrivet av kärlek vi bär med oss, alltid!
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP