Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fysisk test med dejttankar...


GIH!

I tjänsten som trupp förande officer
önskade jag testa den fysiska hälsan.
Som inskriven student på universitet
erbjöds hälso- och konditionstest hos
GIH.

Möttes upp av en rar och professionell
GIH medarbetare tillika själv student.
Tjejen bad mig klä av mig allt utom
strumpor och kalsonger. Naken...

Testet avlästes och gav goda resultat,
instruktören - tjejen - iakttog kroppen,
fixerade vänster hand och mitt ringfinger,
utbrast helt sonika; ser att du inte är singel,
synd annars skulle jag dejta dig, snygging...


Det var första och sista gången som någon
frågat chans och önskat en dejt, med mig!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje