Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sterilisering.

Det finns fördelar och nackdelar med allting har jag hört.
Nu funderar jag på att sterilisera mig!
Jag är 34 år , och många skulle säga, att det är för tidigt, eller att jag kommer att ångra mig.
Trots att jag inte är speciellt gammal.
Trots att steriliseringslagen är tydlig med att; Du kan sterilisera dig vid 25 år, om du vill det.
Fördelarna är att det inte blir några barn gjorda, när man inte vill det.
Nackdelarna är att det går inte att ångra sig.
Nackdelarna är...
Att det kan vara dyrt att sterilisera sig.
Nackdelarna är...
Att om det uppstår komplikationer, måste en bukoperation göras.
Plita lite mer på för och nackdelar, samt texten tack!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-02-10 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim