Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Psykopat 3



Prydnad

Psykopaten tänker,
smider ränker,
låta piskan vina,
bara pina,
släcka lågan
hos den egna plågan.
Order lätta tyda,
vi ska alltid lyda!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-04 08:01



Bookmark and Share


    Mim
Så kan man tänka sig att en psykopat tänker, väl ordat om saken!
2020-07-09

    ej medlem längre
det finns inte psykopater. det är bara bittra människor, som vill "ge" tillbaka. vi kan alla vara så... vissa är bara mer skadade än andra. =\
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP