Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det obefintliga


När jag lägger örat till snötäcket
kan jag höra det frånvarandes buller,
det obeständigas skälvande;
möblemangen skrapande i autokinetisk friktion
genom kallvattenlägenheter långt ner
i utnötta decennier

När jag lyssnar i det obefintliga
hör jag de dova dunsarna
av tung snö
som glider av granarna i tusen år gammal blida;
överrumplande ljud som binder generationerna samman
genom stenålder, bronsålder, vikingatid




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-10 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP