Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HYLLNING TILL MONOTONIN

Man ska vara systematisk

och metodisk

Nära på industriell

Industriell rebell

 

Jag vill vara effektiv

och strukturerad

Jag vill vara maskinell

Industriell rebell

 

Det blev en kollegiechock

Jag vill vara ett rutat kollegieblock

 

LARZ GUSTAFSSON 10/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2020-02-10 17:36



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Rutiga kollegieblock är en bra metafor för något som det känns som man förstår.
2020-02-11

  Koloristen
Industriell rebell var bra. TG rules!

Fast jag förblir nog bara en besökare i industrin.
2020-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Gillar det här med det rutiga kollegieblocket!
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP