Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindögda

byvind i tötid

gungande gröna grenar

fåglar sjunger vår




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-10 17:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig vårkänsla !
2020-02-11

  Boel Lindell
En så fin haiku! Jag tycker den har allt och den ger ju också en föraning om vår med sitt rika bildspråk.
2020-02-10

    Lena Staaf VIP
Fin rubrik! Och resten också.
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg