Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi vet...båda

Vi vet båda
Vi vet var gång

Ibland fikar vi
Äter kanske lunch
Blir ofta som en del i vårt spel
Vi vet båda

Du kan ibland säga:
Idag har vi gott om tid
Eller
Idag har jag en tid att passa
Vi vet var gång

Har vi mycket tid tar måltiden tid
Vi vill se varann höra varann
Välja diskussionen konfrontationen
Välja ducka låta det passera
Avdukningen avklädningen ges tid
Lätt beröring i förbifarten
Kyssar
Grovt hångel
Händer söker sig under kläder
Hettan i kroppen...

Finns där en tid att passa en deadline...
Vi fikar effektivt
Känner in varann
Ser att det är dags
Avklädningen effektiv
Var och en ordnar sitt

Kroppar som hungrar
Som hettar
Som blodfylld
Som fuktar
Du vet vad jag vill
Jag vet hur du

När tid finns finns leken
Retfullheten
Det nyfiket utforskande
Är tiden knapp styr vi effektivt mot klimax...
Mycket hud
Beröring
Njuter dig
Avnjuter dig
Jag kan till och med njuta din varma hand fyllas av min tjocka mage

Vi vet båda
Vi vet var gång




Fri vers (Prosapoesi) av PhanLieB
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB