Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet självt




En lång väg kvar
till tystnaden,
bruset och vinden
i öronsnäckan.
En väg rakt genom
jordaxeln
en lång väg som går
runt runt,
på väg
till den tysta ängen,
den orörda ensamma
stillsamheten
där varje andetag
bara vill andas ut
ett litet kort ögonblick,
och borsta av sej
sina hudavlagringar
alldeles täckt
av livet självt.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-10 18:51



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En lång, kort väg till det mysterium livet är. Helt nära det heliga som livet på djupet är. På väg som livet är, på riktigt!
2020-02-18

    Sefarge VIP
Findjupstämd poesi
Av "klassiskt format"
Bravo!
:)

2020-02-12

  Maria Natasja
"en lång väg kvar till tystnaden"
Det är ord som jag blir salig inför...
2020-02-11

  Åse Tropp VIP
Djup och begrundande text!
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg