Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUDISK SEX II

Känn efter tills ni sprängs,
med världshistoriens
alla sorger,
och pigga upp er med lite
Judisk sex,
i könsryckningarnas
dödsspasm,
besatt av köttets avskiljdhet
ifrån andens
och hjärtats ödsliga tomhet,
medan ni samtidigt hädar
Jesus,med en Judisk kosack-
dans,
och tänder den sjuarmade
menoran.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2020-04-02 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP