Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Terapisoffan"


FREUD VS SHAKESPEARE

Så ni tvivlar på vem ni är ni ?

-Att svara eller inte svara,
det är frågan.

Jag utgick ifrån att frågan var
en annan.

-Det var innan jag blev en annan.

Och vem är ni nu ?

-Det är det jag försöker ta reda på.

Det bör väl tillhöra terapeutens
uppgift.

-Jag är både klient och terapeut,
ni är bara tredje part i en lång
rad personer som passerar revy.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2020-02-10 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP